Telefoon: +32 477 / 72.98.97 - E-mail: info@see3d.be

Artlantis Connectiviteit

Artlantis Connectiviteit combineert de meest geavanceerde en efficiënte functies voor realistische simulatie van hardware en belichting die nodig is voor ieder 3D-project.

Artlantis communiceert rechtstreeks met toonaangevende CAD-platform software (zoals ™ ArchiCAD, VectorWorks ™, ™ SketchUp Pro en Arc + ™). Artlantis heeft als bijkomend voordeel dat het de meeste functies voor de belangrijkste CAD-formaten ondersteunt.

Uitwisseling van bestandsformaten – Artlantis Connectiviteit

Artlantis importeert de meest voorkomende 3D-formaten: DXF, DWG, DWF, OBJ, FBX of 3DS. Het is nog belangrijk te vermelden dat Artlantis voor bepaalde 3DS formaatbestanden, data, zoals maptexturen en belichting kan herstellen.

artlantis 5 connectivite

artlantis file formats

Referentiebestanden

De “Use reference file” functie zorgt ervoor dat de gebruiker updates van een project kan maken in de modeler, zonder dat er data verloren gaan die reeds in Artlantis werden ingevoerd en dit ongeacht het gebruikte uitwisselingsformaat.

Directe connectiviteit

ArchiCAD, VectorWorks en SketchUp, de grootste partners binnen de wereld van de CAD architectuur, exporteren hun bestanden direct in het Artlantis formaat. Deze directe link zorgt voor een betere kwaliteit van de data recovery.

artlantisrender.nl located at Pachtersdreef , Putte, . Reviewed by 15 klanten rated: 4.5 / 5