Telefoon: +32 477 / 72.98.97 - E-mail: info@see3d.be

Artlantis Eigenschappen

Artlantis Eigenschappen – Real-time Preview en Global Illumination

Net als zijn voorganger is Artlantis ontworpen op basis van het originele concept van de “preview-window interactiviteit”, dit met specifieke gebruikersinstellingen en aanpassingen. Deze nieuwe en verbeterde “rendering engine” maakt het mogelijk om zeer nauwkeurig “radiosity” beelden in real-time weer te geven binnen het 3D preview-venster. De uiteindelijke rendering gebeurt simultaan met het 3D preview-venster zodat je een zeer nauwkeurige, hoge-kwaliteitsweergave krijgt van de afbeeldingen die voortkomen uit de 3D-modellen. Het preview-beeld wordt elke keer ververst wanneer er een wijziging wordt aangebracht aan de verlichting, de camera’s of de omgevingsinstellingen, zodat je alle aanpassingen kan controleren zonder tijd te verliezen. De extreem hoge snelheid van de “computing engines” maken het mogelijk om alles altijd zeer accuraat weer te geven.

Gerelateerde standpunten

Elke visie op het project kan het uitgangspunt zijn van nieuwe studies, gaande van een kalenderdag, tot een lichtbron of een camera-invalshoek.

Cataloog

Bewerking van de media is gemakkelijk en overzichtelijk voor de gebruiker. Door simpelweg te slepen en te verplaatsen, kan de gebruiker shaders,objecten en afbeeldingen in mappen en catalogi plaatsen van waaruit hij de elementen kan kiezen die hij in de scene plaatst.

Dezelfde eenvoudige drag-and-drop procedure wordt ook gebruikt om objecten aan te kleden, om een achtergrondafbeelding te plaatsen of om een object bv. een persoon, meubilair,… naar de voorgrond te brengen.

catalook artlantis 5

Aangepaste hulpmiddelen

Om de leercurve nog sneller te doorlopen, zorgt Artlantis ervoor dat je het grafische interface-window onmiddellijk kan configureren dmv enkele-speciaal aan het besturingssysteem gewijde-functies.

Navigatie-instrument

Compatibiliteit met de “Space Navigator TM 3D-muis” maakt gevoelige en krachtige 3D-navigatie mogelijk.

 

artlantisrender.nl located at Pachtersdreef , Putte, . Reviewed by 15 klanten rated: 4.5 / 5