Telefoon: +32 477 / 72.98.97 - E-mail: info@see3d.be

Wat is Artlantis render oplossing

Artlantis is de snelste stand-alone 3D-rendering applicatie, die speciaal ontwikkeld werd voor architecten en ontwerpers. De software is ideaal om snel en eenvoudig 3D-rederings, QuickTime VR panorama’s, QuickTime VR objecten en animaties te maken met hoge resolutie. Maar natuurlijk ook iVisit om je renders op je tablet of smartphone te tonen.

artlantis 5 render software jpg

 

 

Als erkend leider op het vlak van preview-window-technologie, is Artlantis  “de rendering software” die wordt gebruikt door architecten, ontwerpers en stedenbouwkundige professionals in meer dan 80 landen.

Artlantis render is een unieke en ideale tool om in zeer hoge resolutie, gemakkelijk en in real-time renderings uit te voeren. De nieuwe “fast radiosity engine” maakt dat je de radiosity van afbeeldingen ten alle tijde kan berekenen, zelfs in preview. Een andere innovatieve troef van Artlantis render is dat 3D-objecten en vegetatie onmiddellijk in het preview-venster gebruikt kunnen worden door een eenvoudige “drag and drop”. Dit maakt het voor de gebruiker mogelijk om snel op verschillende scenario’s in te spelen en om echte virtuele scènes binnen een echte omgeving te simuleren.

artlantis 5 intereur render

 

Artlantis interfaces onmiddellijk met ArchiCAD, Revit, VectorWorks, SketchUp Pro, en Arc+. met de toevoeging van DWF, OBJ en FBX importeerformaten en geupdate DXF, DWG en 3DS plug-ins, interageert Artlantis zelfs vloeiend met alle CAD software.

artlantis 5 exterieur render

artlantisrender.nl located at Pachtersdreef , Putte, . Reviewed by 15 klanten rated: 4.5 / 5